Showreel

Det er bare fantasien som setter grenser for hva animasjon kan brukes til. Steinbakk Animasjon lager 2D-animasjon tilpasset dine behov, i ulike formater og uttrykk. Showreel-videoen øverst på siden viser smakebiter fra produksjoner i 2021/2022, laget for kunder som Nortura, Yellowsack og VG Lab. Nedenfor kan du se noen av videoene i sin helhet, i tillegg til showreel-videoen fra 2021.

Yellowsack tilbyr miljøvennlig håndtering av avfall i California. Ettersom konseptet med gule sekker er forholdsvis nytt spesielt på vestkysten i USA, brukte vi animasjon for å forklare hvor enkelt det er. Vi ønsket også å fremheve Yellowsacks fokus på miljø og nye tekniske løsninger.

Med Elton kan du lade bilen med flere ladeselskaper og se alle ladestasjoner i Europa. Denne videoen forklarer hvordan den smarte ruteplanleggeren fungerer.

De norske gründerne i Rockstop utvikler et system for å avverge farlig steinsprang fra tyngre kjøretøy. Denne animasjonsvideoen viser hvordan teknologien fungerer.

Reklamevideo, september 2023: Steinbakk Animasjon har som mål å lage videoer som står ut i mengden, inspirert av norske forhold. Denne kavalkaden inneholder blant annet animasjon av gaupe og havørn.

Showreel 2021: Steinbakk Animasjon ble startet i begynnelsen av 2021. Denne første showreel-videoen inneholder også klipp som ble laget da Adrian Steinbakk jobbet i VGTV.